Xalet molt ben dissenyat a Sispony

950.000€ €

Description

Xalet gran a la zona de Sispony lloc tranquil i confortable.

Aquesta casa familiar tan bonica és una construcció envejable al poble de Sispony, a La Massana. Situat en una zona tranquil·la i molt privada.

Construïda l’any 1996, aquesta casa unes fantàstiques característiques que asseguren un còmode estil de vida pels seus futurs propietaris. Ofereix 4 amplis dormitoris, el dormitori principal té un vestidor gran i bany complet.

L’entrada de la casa compta amb un ampli espai d’emmagatzematge i condueix a un gran menjador de dos nivells amb llar de foc.

El saló accés a la terrassa frontal, que ofereix unes vistes sobre la muntanya andorrana més mítica  “El  Casamanya”. El Xalet té bigues de fusta i dóna un toc rústic però modern alhora.

La cuina és gran i totalment equipada amb electrodomèstics Miele, i té una taula d’esmorzar incorporada. La cuina dóna accés a la terrassa del darrere i àrea d’entreteniment, amb una barbacoa i forn de llenya.

La planta baixa és a peu de carrer, on hi ha el garatge amb capacitat per a 3 cotxes i l’oportunitat d’ampliar. També té un celler encantador i la zona de la bugaderia amb espai per a traster.

La cuina, el bany, el garatge estan totes equipades amb el drenatge a part de manera que possibles fuites o danys en la canonada no provocar més danys a la casa.

Casa construïda amb el màxim de detall amb molt bon manteniment,  no perdi l’oportunitat de visitar-la.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *