Xalet amb 1000m² de terreny a la vila d’ Anyós

1.800.000€

Description

Inqüestionablement, un dels millors xalets amb terreny disponibles en el mercat andorrà; tant per la seva mesura, localització, orientació, els seus jardins, el seu disseny i totes les característiques que aquesta propietat ofereix.

Ubicat a la popular vila d’ Anyós en una zona amb molts pocs veïns, excel·lents vistes i exposició al sol durant tot el dia.

Només a uns 8 minuts de la capital Andorra la Vella i a 4 minuts del poble de la Massana on es pot trobar tot tipus de ofertes per a cobrir totes les necessitats, com comerços, botigues, locals d’oci, accès directe a les estacions d’esquí i descens amb btt de VallNord…

Aquest Xalet consta de 330m² dins de 1000m²; aquesta quantitat de terreny inclou jardins privats, terraces, jardins i piscines de roca. Poques propietats a Andorra tenen aquestes parcel·les i estan aprofitades tant bé com en aquesta.

A més a més, está disponible una parcel·la d’uns 1000m² que únicament pot adquirir el propietari d’aquest Xalet a un preu més que considerable.

 

 

 

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *