Un dels Xalets mes arquitectònicament espectaculars de tot Andorra

1.790.000€ €

Description

Tenim l’oportunitat de presentar una de les propietats més arquitectònicament espectaculars d’un dels racons més atractius d’Andorra. Aquest xalet independent, amb orientació sud, es troba en un petit llogaret d’Anyós. Amb vistes panoràmiques espectaculars, privacitat i disseny modern, es considera avui una de les propietats més originals del mercat andorrà.

Propietat:

L’habitatge consta de 5 habitacions, 3 de les quals comparteixen vistes sensacionals de la vall de la Massana i a l’estació d’esquí de Pal. Cadascun dels banys té accés a un bany individual, dos dels quals tenen banys de jacuzzi de mida completa. La cuina és molt moderna i està totalment equipada amb una àmplia gamma d’electrodomèstics de qualitat que exigeix ​​aquesta propietat. Les zones d’entreteniment i les zones d’estar, a la zona alta del xalet, criden l’atenció sobre les vistes a través de finestres panoràmiques completes, on la vista apareix formant part de la propietat. Al costat de la cuina es connecta una àmplia terrassa privada, envoltada de la natura i la vida silvestre de la muntanya, i les zones exteriors es complementen amb una àmplia franja de jardí a la planta baixa, que és gairebé completament privada.

Un garatge privat de dos cotxes amb accés directe a la propietat i un ampli emmagatzematge, que inclou un celler, crea una propietat molt habitable completada en un entorn increïble, en una de les propietats més modernes que s’han acabat de fer a Andorra.

Ubicació:

Anyós sempre ha estat considerat com un dels pobles més desitjats d’Andorra. A més, aquest racó en particular que presenta orientació  sud, a través d’un camí sense carretera, fa que les altres àrees “d’alta gamma” d’Andorra siguin envejables dels infinits beneficis que aquest espai ofereix els residents. Situat a només 5 minuts del centre de La Massana i Ordino i a 10 minuts del centre d’Andorra la Vella, la propietat sembla gairebé aïllada per la tranquil·litat i la proximitat de la muntanya i els boscos. El refugi ideal per la muntanya, a pocs minuts del centre.

Característiques:

És important destacar el disseny i les característiques arquitectòniques d’aquesta propietat. Aparentment queda pendent de la muntanya, aquesta propietat no mostra res sobre l’enfocament inicial, sinó que oculta una gran quantitat de sorpreses una vegada que s’endinsa en la propietat.
Les seves vistes panoràmiques les pot contemplar a través de finestres de paret. Les xemeneies del centre, central a les zones d’entreteniment converteixen l’espai ideal per a les nits d’hivern acollidores, mentre que la gran terrassa, a l’aire lliure, es beneficia de les càlides nits d’estiu. Els jacuzzis de la cantonada privada, en pot fer bon ús després d’una jornada llarga de feina, així doncs es pot relaxar i oblidar-se’n de tot. Cuina totalment equipada amb refrigeradors de vins i forns de vapor construïts al voltant d’una illa central, un meravellós espai per a entreteniment informal. Tot el celler de parets està construït contra la muntanya, per a una variació mínima de la temperatura. Hi ha moltes característiques que cal esmentar en aquesta pàgina, però, hi ha una generositat de característiques intel·ligents que van establir aquesta propietat,  a part d’altres xalets independents disponibles al mercat immobiliari andorrà d’avui.

Ja sigui per l’estil, l’encant, les característiques, la ubicació, la tranquil·litat, les vistes infinites o la brillantor arquitectònica d’aquesta propietat, ha de ser reconeguda com una de les cases més desitjades d’Andorra.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *