Sensacional Duplex de 160m² ubicat a una tranquila i propera zona d’ Ordino.

535.000€ €

Description

Aprofita aquesta bella i espaiosa casa propera del pintoresc poble d’Ordino, Escoles i el Centre d’Alt Rendiment.

Una oportunitat fantàstica per a un apartament molt ampli de 3 dormitoris amb acabats de gamma alta, al popular poble d’Ordino. Construïda en 2 plantes, la planta superior consta de 3 habitacions dobles, i dos banys. Cadascuna de les habitacions tenen la seva pròpia armaris encastats. El dormitori principal té un bany ampli, i el detall fi de finestrals, que són bastant una qualitat única de trobar en una propietat de thses característiques.
La planta baixa s’obre a un espai molt gran, obert, que dóna accés a la terrassa adjactent. Els espais oberts com aquest descriuen la qualitat de la casa, ja que és una rara oportunitat que un apartament a Ordino té dimensions que només es podien trobar en cases més grans. La cuina és àmplia, i situat a la part posterior de la propietat, separada de la sala d’estar. Hi ha la possibilitat de construir un balcó furhter de la part davantera de la propietat.
Aquesta espaiosa casa, de fins acabats té accés directament a la plaça d’aparcament doble encobert a través d’ascensor privat.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *