Acollidora Casa a Les Salines

€419.750

Description

Acollidora Casa a Les Salines perfecta per als amants de l’esquí, ja que només es troba a uns 10 minuts de l’estació d’esquí d Ordino – Arcalís (Vallnord) i a 15 minuts del poble d’Ordino on des d’allà tens accessos immediats a botigues, farmàcies, escoles, oci, pubs…
Localitzada en la cara sud d’una les urbanitzacions més acollidores del principat on es respira tranquil·litat durant totes les èpoques de l’any i rep la llum natural del sol durant tot el dia; és podria dir que aquesta propietat és la perfecta inversió per aquelles persones que el que realment busquen és evadir-se dels sorolls que provoquen els nuclis urbans i només poder gaudir del so de la natura.
Aquest xalet consta d’uns 207m² habitables els quals estan distribuïts en tres plantes. Un pàrquing privat amb capacitat per a dos vehicles i que també té uns metres per a deixar els estris de jardí, esquis, material de bricolatge…. Dins de la planta principal s’hi troba la sala d’estar, amb grans finestrals que permeten l’entrada de la llum natural i que dóna accés al jardí oest de la propietat; just al costat, s’hi troba el menjador, amb accés al jardí est, considerablement més gran que l’anterior i tocant, una cuina tancada i totalment equipada.
Pujant a la planta superior, s’hi troben dues habitacions a ambdues bandes de les escales, una d’aquestes amb suite, ja que es pot considerar com l’habitació principal de la casa. Més amunt, s’hi troba una altra habitació una mica més petita que la principal i un bany complet.
Considerant que estem parlant d’una casa amb vistes, llum natural, en una urbanització tranquil·la.. El preu és bastant raonable i per a aquells que considerin fer inversió amb immobles al principat, és una oferta a tenir en compte i que no durarà gaire en el mercat immobiliari.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *