Propietat completament reformada a Sispony

385.000€

Description

Ubicada en la Urbanització Massanenca coneguda com Camp de baix, aquesta propietat completament reformada està localitzada en la millor posició i orientació de les cases disponibles que hi poden haver pels voltants ja que les seves façanes estan orientades a cara est i a cara sud, oferint així un ampli espai de llum natural al llarg del dia i unes impressionants vistes com es ara el “Casamanya” amb tota la seva dimensió.

 Construït sobre tres plantes, no s’ha escatimat en pressupostos per reformar aquesta casa tant a nivell estètic com a nivell energètic ja que aquesta casa podria ser de les propietats més “verdes” i més efectives en quant a cost/consum de tot el principat

El sistema de calefacció, es subterrani deixant així fora els radiadors convencionals i donant molt més espai a les diverses zones de la casa.

Començant per avall, hi ha dues habitacions amb armaris encastats i vistes a l’exterior.

Totes les sales de bany de las casa han estat reformades amb els estàndards mes moderns d’ avui en dia.

La segona planta, principalment es una zona oberta que deixa entrar tota la llum naturals que les finestres poden rebre, en aquesta planta també hi trobem la cuina completament equipada amb electrodomèstics nous que fa d’annex amb la sala d’estar, adornada amb una llar de foc ecològica ubicada estratègicament per a millorar l’espai disponible de la sala.

Totes les finestres i portes son de Vanguardia, amb triple vidre per a que les temporades gèlides del Principat, el fred no sigui cap inconvenient per a fer vida dins de la casa.

Aquesta planta, a més a més, té un menjador apartat, que bé es podria convertir en un estudi o fins i tot en una tercera habitació.

Pujant les escales de fusta, trobem una habitació oberta amb gran espai d’emmagatzematge i suficientment gran com per a ficar un llit de 2 metres per 2 metres; amb sala de bany en suite.

 Perfecta propietat per a parelles que vulguin començar una nova vida a un dels barris mes sol·licitats de la Massana; a prop de tots els serveis i del telefèric que dóna un accés directe a l’estació d’esquí de Pal/Arinsal de Vall nord.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *