Propietat amb unes excel·lents vistes de la parròquia

€500.000

Description

Fantàstica oportunitat d’ adquirir una casa al centre de la parròquia però apartat del moviment i del soroll.

Es tracta d’un immoble construït sobre 4 plantes de les quals, 3 en són habitables i la darrera està encara per explotar.

Aquest immoble, ha sigut totalment reformat canviant finestres, vidres, fustes.. etc , fins hi tot el sostre ha sigut reformat.

Des de la planta superior, hi podem trobar un ampli menjador d’uns 60m² amb uns grans finestrals que donen al pic del Casamanya i que deixen una entrada total de llum al llarg del dia; a més a més, disposa d’una petita terrassa en la que es pot gaudir dels millors esmorzars amb les millors vistes. La cuina, també en aquesta planta es d’estil americà i tota d’ estil rústic.

La planta inferior del menjador, ofereix 3 espaioses habitacions, totes amb unes excel·lents vistes al exterior; i dos sales de bany completes a cada extrem del pis.

I arribant a la planta inferior, hi trobem una sala diàfana d’uns 76m² amb vistes al exterior, i dues petites sales, una utilitzada actualment com a safareig i l’altra com a sala completa de bany.

La plaça de pàrquing, molt espaiosa i amb diferents estanteries per a poder emmagatzemar tots els estris necessaris sense estar preocupat de l’espai.

Aquesta propietat es considera una oportunitat única d’ adquirir un immoble de 230m² totalment reformat i molt ben distribuït a ple centre de la parròquia de la Massana.

 

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *