Propietat amb un increïble potencial

790.000€ €

Description

Hem tingut la sort de poder representar aquesta exclusiva propietat amb un increïble potencial ubicat en un dels racons més tranquils i assolellats de la parròquia d’ Ordino, el poble més pintoresc del Principat.

Aquest xalet individual està localitzat a la Gonarda d’ Ordino; i consisteix amb 4 habitacions construïdes sobre 3 plantes, cadascuna d’aquestes, ofereix unes vistes panoràmiques sobre el poble d’ Ordino, a 20 minuts caminant per a qui li agradi anar a passejar els vespres d’ estiu.

La sala d’estar es àmplia i assolellada, la part interior d’aquesta increïble propietat ha sigut retocada i actualitzada amb els anys, cal recalcar que està ubicada en una de les millors zones de la parròquia; zones molt difícils de trobar disponibles en aquests temps.

Zones del xalet ofereixen vistes panoràmiques, la part posterior de la propietat, dóna a la cara sud, fent que el jardí i la terrassa puguin gaudir de llum i calor al llarg de les hores de sol.

El menjador conecta amb la cuina, a l’estil americà, llarga i oberta ( ha sigut reformada recentment ) i té accès directe a una de les vàries terrasses de la propietat.

A l’interior d’ aquest increïble xalet, hi trobem un annex apart, que ofereix una habitació doble amb suite, menjador i una petita cuina i que també ofereix unes fantàstiques vistes sobre el poble.

Les plantes superiors, són exclusivament per a les habitacions; 3 habitacions dobles i 2 sales de bany incloent el “cap de casa” amb l’habitació més ampla de la casa amb suite i vestidor; i una terrassa privada amb vistes des del punt més alt de la casa.

El jardí, està construït sobre varis nivells de terreny.

Aquesta propietat està llesta per a viure-hi; per la qualitat, mida i ubicació, és extremadament complicat poder trobar alguna propietat de similar característiques per sota del milió d’ euros.

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *