Propietat amb molt de potencial al centre d’ Andorra

€390.000

Description

Localitzada al mig de la capital andorrana, aquesta propietat ofereix el luxe de poder anar a peu a qualsevol dels serveis que es puguin desitjar com ara centres comercials, gimnàs, correus, clíniques, parades d’autobús, bancs, el Parc Central…. . Parlem d’una propietat amb molt de potencial al centre d’Andorra que encara està per donar el màxim rendiment.
Consta d’un menjador que rep molta claredat a partir de migdia gràcies a la seva orientació cara Oest; aquest és ampli i té una llar de foc per donar caliu els dies freds d’hivern i una terrassa que dóna vistes al Parc Central i al pic de Carroi.
La cuina d’aquest pis és individual i bastant ample, tant com per a poder fer els àpats dins de la mateixa, ja que té una taula incorporada per a poder fer els esmorzars de cada matí, equipada amb un forn i fogons de gas.
L’habitació principal, amb una mesura considerable i amb els armaris encastats, dóna accés a un petit balcó i a un bany privat, totalment reformat.
Les dues habitacions secundàries, també amb armaris encastats, són les més lluminoses de la casa i les vistes són directes al parc de la capital andorrana.
També ofereix una petita sala pensada per a ésser un guarda-roba, una sala de bany completa, una altra habitació amb el termòstat i presa per a instal·lar una rentadora i a més a més una altra habitació que bé es pot utilitzar com a despatx o bé com a vestidor, ja que disposa d’armaris al llarg d’aquesta.
Amb aquest pis, hi va inclosa una plaça de pàrquing; una de les valoracions que més sol·licitades estan en tot el país, ja que un pàrquing al centre d’Andorra et dóna plena llibertat sense cap tipus de preocupació.
Parlem d’un pis al ple centre d’Andorra esperant a ser descobert.

 

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *