Inversió, pis planta baixa amb jardí.

235.000€ €

Description

Pis a la Massana amb terrassa i jardí, bona inversió.

La propietat es troba entre La Massana i Erts, una planta baixa amb jardí i terrassa, d’estil modern al costat del riu. Aquesta propietat és ideal per a parelles, famílies petites o turistes que volen un pis tranquil a Andorra. Consta de dos dormitoris, un espai obert de cuina, menjador i una sala d’estar. Aquesta propietat és reconeguda com a bona inversió.

El que augmenta molt valor de la propietat és la seva zona exterior, que és una barreja entre una terrassa de rajoles i un jardí envoltat de gespa i arbustos. Aquesta zona es troba just al costat del riu, el que fa d’aquest el lloc sigui  perfecte per passar les tardes llargues d’estiu. L’accés al jardí és a través de portes corredisses de vidre doble que omplen la sala d’estar amb la llum  natural al llarg de la tarda creant així un ambient lluminós i ampli. 

La cuina està equipada i llesta per entrar a viure, les habitacions estan equipades amb armaris encastats, i el bany és complet.

L’apartament disposa d’una plaça d’aparcament coberta interior i un traster que es troba a la planta del garatge. La ubicació és als afores de la Massana que ofereix una certa tranquil·litat però és només un curt passeig fins al centre de la Massana. L’accés a les pistes d’esquí de Vallnord també és molt fàcil, amb el telefèric situat just abans de l’entrada a la Massana.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *