Peace and Tranquility in this lovely chalet in Xixerella.

A Consultar

Description

Aquesta preciosa casa de muntanya es troba al bonic poblet de Xixerella, envoltat de natura, veritable exemple de tranquil·litat a Andorra.

Situada lluny de qualsevol carretera important, però encara prou a prop per a estar ben comunicada, la seva encantadora casa de muntanya ofereix confort i espai en un entorn molt desitjable. Disposa de 3 habitacions dobles espaioses a la planta superior, totes elles equipades amb bany. Dos dels dormitoris es troben a la part davantera de la casa i tenen accés a una terrassa que es presenta al sol durant tot l’any.

La planta baixa conté una gran galera com cuina, amb accés al pati davant totalment reformat, la zona ideal per a menjar a l’aire lliure. La sala d’estar és espaiosa i té una xemeneia central que es dupa com a separador entre la sala d’estar i la zona de menjador. La sala d’estar ofereix molt d’accés al pation mitjançant portes dobles, la qual cosa permet viure dins o a l’aire lliure durant els mesos d’estiu. Al costat del menjador, hi ha un espai privat per a oficines, ideal per a un espai aïllat des del qual treballar.

L’exterior és un jardí envoltant, amb una plaça d’aparcament obert per a dos cotxes. El pati davanter és un espai fantàstic per als mesos d’estiu, ideal per entretenir.

Una bella casa en una zona preciosa.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *