Oportunitat en el mercat andorrà

€185.000 €

Description

Rarament, hi haurà una oportunitat com aquesta en el mercat andorrà, cara sud, 3 habitacions,105m² al centre del poble i ha sigut reformat amb molt d’estil; per menys de 200.000 €. Localitzat al centre de Sant Julià de Lòria, la parròquia més meridional del principat i la més propera a la frontera entre Andorra i Espanya.
Aquesta propietat és perfecta per a parelles que vulguin entrar en el mercat andorrà buscant bones oportunitats o per a qui busqui fer una molt bona inversió immobiliària al Principat.
Aquest pis està ubicat en una posició elevada, donant així unes vistes privilegiades sobre la vall de St. Julià, a més de rebre calor i llum natural per qualsevol de les dues terrasses al llarg de tot el dia.
La sala d’estar i la cuina, són les parts de la casa les quals reben més intensitat de claror i de les quals es poden apreciar les meravelloses vistes de la vall de St. Julià
consta a més a més de 3 habitacions dobles, on s’hi pot instal·lar sense cap problema, llits de la mesura “King Size“, i també, ofereixen armaris encastats en cadascuna d’aquestes.
Les 2 sales de bany, tenen banyera i les dues han estat reformades amb un disseny modern i amb molt de gust.
Si parlem de la cuina, podríem dir que és bastant gran a proporció amb el pis, i que s’ha reformat tota completa; l’antic propietari ha deixat a disposició tots els electrodomèstics nous i de qualitat a l’interior.
És una fantàstica propietat amb un valor de mercat inferior als 200.000 €, a prop de les escoles, de les botigues, del transport públic i, bàsicament de tots els serveis que St. Julià pot oferir.
Poques vegades sorgirà una oportunitat en el mercat andorrà com aquesta de trobar un pis d’aquestes característiques a un preu com el que s’he li a adjudicat.

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *