Magnífic dúplex situat a La Cortinada

760.000€

Description

Fantàstica oportunitat per a gaudir d’aquesta increïble propietat, amb un espai immillorable, a la població de La Cortinada. La tranquil·litat està assegurada!

Hem tingut la oportunitat de poder presentar d’aquest espaiós dúplex situat en una de les poblacions més tranquil·les del Principat.

Amb 180 m² de casa, repartits en la primera planta amb 72 m ² i la planta baixa amb 72 m², juntament amb el garatge que fa 36 m².

La primera planta disposa de dues grans habitacions dobles, ampliades, ja que els propietaris les van voler fer més grans per aconseguir molt més espai. Aquestes dues habitacions són exteriors i ambdues comparteixen un bany complet.

A la planta baixa hi trobem el gran saló-menjador, on podrà gaudir de reunions ja siguin familiars o amb amics, i aprofitar la seva xemeneia que dóna un toc més muntanyenc a aquesta meravellosa casa. A la mateixa planta disposa d’un bany complet i també una cuina tancada. La cuina disposa d’una petita habitació on estan la rentadora i la secadora. Amb tocs rústics, típics de muntanya, els propietaris han sabut tenir molt bon gust i fer d’aquesta casa una acollidora llar per a famílies o parelles disposades a ampliar el seu entorn. En aquesta mateixa planta hi trobem l’accés al jardí de 228 m², on podrà gaudir, sobre tot, de les nits d’estiu amb vistes al riu i al Camp de Golf. El jardí és una de les parts que més encanta als seus propietaris. Van decidir posar gespa artificial de boníssima qualitat, cosa que, passaria desapercebut amb gespa natural. Cal afegir que, el jardí disposa de reg automàtic. A la mateixa planta també hi ha un traster de 9 m².

La propietat inclou un garatge amb la capacitat de dos cotxes.

La caldera de calefacció i el dipòsit de gas oil són de 1000 L, nous, canviats per els propietaris. La propietat es vendria amb tots els mobles, incloent la TV, excepte objectes que siguin de record.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *