Luxós apartament a Bordes Domingo d’ Arinsal

375.000€

Description

Luxós apartament situat a Bordes Domingo d’Arinsal.

Aquesta espaiosa propietat fa ombra a moltes de les altres propietats disponibles al poble d’ Arinsal tant amb la seva mida, espais, accès a les pistes d’esquí…

Aquest apartament ubicat a la Urbanització Bordes Domingo,  ofereix una excel·lent oportunitat a aquelles families que busquin viure al poble d’ Arinsal al llarg de tot l’ any amb una extrema comoditat en tots els sentits o per aquelles parelles que estiguin interessades en una segona residència a prop de les pistes d’esquí.

Aquest apartament proporciona 3 habitacions de les quals 2 són dobles i la restant individual; d’ aquestes, la habitació principal, és en suite.

La sala d’estar-menjador, és d’una mida més que considerable i dóna amb la fabulosa cuina d’ estil americà reformada i amb electrodomèstics de primera qualitat.

També hi ha llar de foc, perfecta per a gaudir de les refrescants nit d’ hivern i terrassa assolellada per als calurosos dies d’estiu.

La calefacció a l’interior de l’ apartament es elèctrica, ideal tant per als compradors que busquin la llarga estància com vacacional, ja que es pot regular al gust o fins i tot tancar-la i no tenir que preocupar-te de les despeses d’energia de la comunitat.

Aquesta propietat es ven totalment equipada amb tots els mobles i tot l’ equip d’ electrodomèstics.

També s’inclouen 2 places d’ aparcament cobertes d’una mida gran i dos guarda esquís.

Realment és una oferta fabulosa a tenir en compte per adquirir una propietat a Bordes Domingo, al poble d’ Arinsal.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *