Llum, espai i infinitat d’oportunitats en aquest Xalet a Certès

750.000€

Description

Si el que busques es un xalet que ofereixi la calma mes absoluta, acompanyada de magnífiques vistes i llum natural durant tot el dia; no pots deixar perdre aquesta oportunitat.

Localitzada a la vila de Certés, un dels barris més prestigiosos d’ Andorra a 8 minuts del poble de St Julià i a 20 minuts de la capital andorrana.  Aquesta situació otorga els privilegis de poder gaudir d’una propietat al cent per cent.

Només entrar per la porta principal, reps la benvinguda d’ un saló-menjador ampli amb finestrals que deixen passar tota la llum natural que ofereix la orientació del xalet, una zona amb una acollidora llar de foc envoltada d’estanteries plenes de llibres; A tocar del menjador, es troba la cuina, totalment equipada i amb una petit menjador perfecte per a fer els petits àpats del dia, acompanyats d’una altra llar de foc. Adjacent a la cuina, hi trobem una petit safareig que dóna accés a la zona de jardí on sota cobert, trobem una fantàstica zona per a gaudir dels àpats a la brasa fets a la llenya mentre es segueix gaudint de les extraordinàries vistes amb tota la família i els amics.

La habitació principal es troba a la planta baixa del xalet, equipada amb un bany complet i guarda-robes encastats.

Arribant a la primera planta, trobem 4 habitacions dobles més, amb un estil rústic que fa sentir la sensació acollidora que dóna l’estil rústic.

La parcel·la és de nivell partit actualment,  però l’oportunitat d’extendre la casa és extremadament factible, el qual seria una manera senzilla de augmentar la mida, i per conseqüència el valor de la propietat ja que la superfície total és de 665m².

Aquesta propietat ve amb un garatge privat gran, ideal per  a 2 cotxes, i amb una gran superfície d’ emmagatzematge per als estris quotidians.

Una propietat de valor acertat, i una inversió fantàstica en un barri exclusiu.

 

 

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *