Llum, espai i infinitat d’oportunitats en aquest Xalet a Certès

750.000€

Description

Si el que busques és un xalet que ofereixi la calma més absoluta, acompanyada de magnífiques vistes i llum natural durant tot el dia; no pots deixar perdre aquesta oportunitat.

Localitzada a la vil·la de Certés, un dels barris més prestigiosos d’ Andorra a 8 minuts del poble de St. Julià i a 20 minuts de la capital andorrana.  Aquesta situació dóna els privilegis de poder gaudir d’una propietat al cent per cent.

Només entrar per la porta principal, reps la benvinguda d’ un saló-menjador ampli amb finestrals que deixen passar tota la llum natural que ofereix la orientació del xalet, una zona amb una acollidora llar de foc envoltada d’estanteries plenes de llibres; A tocar del menjador, es troba la cuina, totalment equipada i amb un petit menjador perfecte per a fer els petits àpats del dia, acompanyats d’una altra llar de foc. Adjacent a la cuina, hi trobem un petit safareig que dóna accés a la zona de jardí on sota cobert, trobem una fantàstica zona per a gaudir dels àpats a la brasa fets a la llenya i al mateix temps es continua gaudint de les extraordinàries vistes amb tota la família i els amics.

La habitació principal es troba a la planta baixa del xalet, equipada amb un bany complet i guarda-robes encastats.

Arribant a la primera planta, trobem 4 habitacions dobles més, que dóna la sensació acollidora de l’estil rústic.

La parcel·la és de nivell partit actualment, però l’oportunitat d’extendre la casa és extremadament factible, la qual seria una manera senzilla d’augmentar la mida, i per conseqüència el valor de la propietat ja que la superfície total és de 665m².

Aquesta propietat disposa d’un garatge privat gran, ideal per a 2 cotxes, i amb una gran superfície d’ emmagatzematge per als estris quotidians.

Una propietat de valor acertat, i una inversió fantàstica en un barri exclusiu.

 

 

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *