Fantàstica propietat a la parròquia d’ Ordino

€2.000 /Mes

Description

Fantàstica propietat situada en el barri Ordinenc dels Buners, una zona residencial a tocar de tots els serveis que ofereix el poble d’ Ordino com ara les escoles, bars, restaurants, un poliesportiu, museus i l’auditori nacional; sense deixar de banda la tranquil·litat i la calma que aquest apartament ofereix. Aquesta cotitzada Urbanització ofereix un recinte esportiu comunitari amb pista de bàsquet i pista de futbol, també hi ha un parc infantil i camins de muntanya quasi tocant la urbanització.

Consta d’un àmpli i lluminós menjador ; totes les finestres donen a l’ exterior al igual que les habitacions, que donen al pati de la comunitat aquestes reben la llum del sol a primera hora del dia. També hi han dues terrasses de 14 m² cadascuna; una amb accés al menjador i amb orientació sud i l’altra amb accés a la cuina una orientada oest i al no tenir obstacles ni edificis adjacents, res obstaculitza la llum natural al llarg del dia; dóna a un extrem de la urbanització així que dóna més sensació exterior d’amplitud.

Tot el pis té el sòl amb parquet i amb acabats de primera qualitat, cuina completament equipada, doble vidre, llar de foc al menjador.

Consta de  5 Habitacions de les quals 3 son dobles, i dues d’aquestes amb suite. els 2 banys restants estan adjacents amb les 3 habitacions donants així privacitat a l’hora d’obtenir una sala de bany.

Tot això en uns 182m² molt ben distribuïts de manera que aquesta propietat pugui gaudir de la llum natural desde que surt pel matí fins que es pon per la tarda.

Amb el preu d’aquesta fantàstica propietat, s’ inclouen 3 places de pàrquing amb accès directe al mateix edifici que agilitza la entrada i sortida del immoble, i un espaiós traster que permet desar desde els esquís, bicicletes, eines…. fins els jocs de pneumàtics dels vehicles , una oferta bastant difícil de trobar en el mercat immobiliària andorrà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *