Fantàstica casa adossada a prop de les pistes d’esquí d’Arinsal

580.000€ €

Description

Bonica casa rústica i  a l’hora moderna, construïda en quatre plantes, que ofereix espai, àmplia llum solar i vistes sensacionals a sobre el pintoresc poble d’Arinsal.

Una oportunitat fantàstica de posseir una casa àmplia dins d’una comunitat segura i propera a totes les instal·lacions d’Arinsal, que se situa just a la perifèria garantint la tranquil·litat i l’espai.

La planta baixa consta d’un garatge per a 3 cotxes “lock-up”, ampli espai d’emmagatzematge i una caldera independent i dipòsit de combustible per a la calefacció de la propietat.

El nivell d’entrada condueix fins a la zona d’estar i menjador que comparteixen grans vistes pintoresques sobre el poble d’Arinsal a través de grans finestres de doble vidre. Des de l’accés a la sala d’estar s’obre una àmplia terrassa amb molt espai per divertir-se, que rep el sol directe durant tota la tarda. Aquesta casa també disposa d’una cuina independent totalment equipada amb espai per a una taula d’esmorzar i una terrassa posterior més petita que s’ha creat amb una barbacoa.

El segon pis consta de tres dormitoris. El dormitori principal disposa d’un ampli bany amb bany i té vistes fantàstiques per la vall a través de portes franceses. Al costat hi ha un dormitori individual, perfecte per als petits membres de la família o una oficina, ja que aquesta sala també contempla les vistes espectaculars i canviants. A la part posterior de la casa hi ha una altra habitació doble, i un gran bany complet que dóna servei a les dues sales secundàries d’aquest pis.

El pis superior s’ha convertit en un quart dormitori, però es podria transformar bastant fàcil i raonablement en una biblioteca, sala de lectura, cinema a casa, gimnàs o el que desitji. La fontaneria s’ha instal·lat prèviament per permetre la construcció d’un bany en aquest pis superior si és necessari.

Una casa familiar completa, en un desenvolupament molt sòlidament construït, a prop del poble d’Arinsal, i a poca distància de la góndola que dóna accés a les pistes d’esquí de Pal-Arinsal. Bastant a prop dels restaurants i locals d’hostaleria d’Arinsal, però prou lluny del poble per poder gaudir de l’entorn natural i pacífic d’Arinsal.

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *