Fantàstic Xalet construït en una gran extensió de terreny encara per aprofitar!

780.000€

Description

Aquest magnífic xalet està construït entre muntanyes Lauredianes a Sant Julià, on només es respira tranquil·litat fora dels sorolls de la ciutat. Vistes increïbles i sensació de pau durant tot l’any a uns 10 minuts del centre de St Julià i a 25 minuts de la capital.

Consta de 164m² construït sobre dues plantes oferint 3 habitacions dobles, una de la qual, atorga uns 30m² de superfície; Totes elles, amb grans guarda-robes i són amb suites.

La planta superior ofereix unes espectaculars vistes alpines i rep llum natural durant tot el dia; el menjador és d’una mida considerable i té els sostres bastant alts el que dóna una sensació d’amplitud que fa d’aquesta part de la casa, una zona perfecta per a passar-hi les hores ja sigui a la vora del foc o rebent tota la càlida llum que aquesta casa proporciona.

La cuina, gran i àmplia, perfecta per a una casa d’aquestes dimensions té una zona adjacent per als esmorzars i una àrea perfecta per a utilitzar-la com a zona de safareig .

La planta baixa, és utilitzada com a pàrquing i zona de treball, encara que té el potencial per a transformar-la en zona d’aparcament molt més gran de què ja és.

Aquesta casa ha sigut construïda sobre un terreny d uns 846m² el que significa que ofereix molt més espai del que ja té podent-hi construir una sala de jocs, una piscina, un gimnàs… Un gran potencial encara per aprofitar.

La legislació actual permetria en aquesta parcel·la construir fins a 676m² el qual vol dir que a més d’adquirir un fantàstic xalet, també s’adquiriria una enorme parcel·la encara per aprofitar, tot a un preu de 780.000 €.

 

 

 

Característiques

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *