Fantàstic Xalet construït en una gran extensió de terreny encara per aprofitar!

780.000€

Description

Aquest magnífic xalet està construït entre muntanyes Lauredianes a Sant Julià, on només es respira tranquil·litat fora dels sorolls de la ciutat. Vistes increïbles i sensació de pau durant tot l’any a uns 10 minuts del centre de St Julià i a 25 minuts de la capital.

Consta de 164m² construït sobre dues plantes oferint 3 habitacions dobles, una de la qual, atorga uns 30m² de superfície; totes amb grans guarda-roba i disposen de suites.

La planta superior ofereix unes espectaculars vistes alpines i rep llum natural durant tot el dia; el menjador és d’una mida considerable i té els sostres bastant alts que donen una sensació d’amplitud que fa d’aquesta part de la casa una zona perfecta per a passar-hi les hores, ja sigui a la vora del foc o rebent tota la càlida llum que aquesta casa proporciona.

La cuina, gran i àmplia, perfecta per a una casa d’aquestes dimensions. Té una zona adjacent per als esmorzars i una àrea perfecta per a utilitzar-la com a zona de safareig .

La planta baixa s’utilitza com a pàrquing i zona de treball, encara que té el potencial per a transformar-la en zona d’aparcament molt més gran del que ja realment és.

Aquesta casa ha estat construïda sobre un terreny d uns 846m² el que significa que ofereix molt més espai del que ja té amb la opció de construir una sala de jocs, una piscina, un gimnàs… Un gran potencial encara per aprofitar.

La legislació actual permetria en aquesta parcel·la construir fins a 676m² el que significaria que a més d’adquirir un fantàstic xalet, també s’adquiriria una enorme parcel·la encara per aprofitar, tot a un preu de 780.000 €.

 

 

 

Característiques

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *