Espectacular xalet muntanyenc a Aldosa amb vistes i sol.

1.995.000€ €

Description

Aquest sensacional xalet es troba en un dels racons més prestigiosos d’Andorra, dins d’una petita urbanització de l’Aldosa, que ofereix àmplies zones obertes, amplitud, amb 5 habitacions dobles, jardins cultivats, sol i vistes ininterrompudes. És rar a Andorra trobar una casa de 500 m², però és encara més per trobar una propietat d’aquesta mida construïda amb només dues plantes.

Finalment, després de més de 30 anys, es troba al mercat un dels xalets més notables d’Aldosa. Situat en una ubicació insuperable, amb increïbles vistes i sol durant la major part del dia, aquesta propietat que es va construir sobre dues parcel·les ofereix un estil de vida que la majoria de les persones només poden somiar. Grans jardins plans amb arbres fruiters madurs i zones d’entreteniment sensacionals o llocs per a nens, tot dins d’un barri segur i segur que es troba a poca distància de l’Escola Internacional d’Àgora d’Andorra.

Consta de 5 habitacions dobles, 3 de les quals tenen banys privats, aquesta casa és la residència perfecta per a famílies nombroses. La distribució està plena de grans salons, zones d’estar més petites, cuina àmplia i una magnífica sala de jocs amb una taula de billar de mida completa. La gran terrassa que banya a la llum del sol i dóna un aspecte increïble sobre la Massana és accessible des de la majoria de les habitacions de la part superior de la casa. El menjador és enorme i còmodament s’adapta a una taula de menjador de 10 a 12 persones i està equipat amb un celler incorporat.
La decoració de la llar li agrada als propietaris actuals, però els cosmètics de la llar es poden canviar fàcilment, però és la distribució de grans espais oberts que no trobarà a massa propietats a Andorra.

 

L’orientació del sud-oest permet una exposició total al sol, fent que aquesta llar sigui molt brillant i còmoda fins i tot a les altures de l’hivern. El xalet es troba situat en una zona totalment desenvolupada a l’Aldosa, que es troba en la posició afortunada de ser una de les propietats més grans de la zona, i totes les vistes principals sobre la vally estan sense obstacles i sense cap possibilitat de s’està construint.

Aquesta és una ocasió molt rara que un xalet d’aquest calibre en aquesta ubicació es troba al Mercat. INVICO es troba en una posició molt afortunada de representar aquesta bella casa. Per a les visites, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *