Espectacular i espaiosa casa adossada situada al Coll d’Ordino.

950.000€ €

Description

Aquesta àmplia casa adossada es troba a la sempre popular “La Gonarda” urbanització, contemplant el que molts consideren el poble més bell de tot Andorra, Ordino.

Consta d’aproximadament 325 m² distribuïts en 4 plantes, aquesta propietat s’ha renovat amb molta cura, millorant el que ja es reconeix com algunes de les millors cases adossades d’Andorra.

Des de grans canvis com l’eliminació de la cuina d’estil rústic i els banys per reemplaçar-los per l’avantguarda, als efectes invisibles de les noves finestres acústiques triples de vidre acústic.

La planta baixa té un garatge per a dos cotxes i un ampli emmagatzematge adjacent a l’entrada principal de la propietat. Dins del garatge es troba la bugaderia, així com la caldera i el dipòsit de gasoil.

El primer pis acull els espais de vida de la casa. L’ampli saló-menjador amb vistes a Ordino i accés a una terrassa que ofereix vistes panoràmiques de la postal durant tot l’any. El menjador té una llar de foc estratègicament situada per donar un ambient d’escalfor allà on hi esteu. La cuina està separada per una gran porta corredissa de vidre, que és una idea simple però eficaç per a aquells que prefereixen que la cuina estigui separada o incorporada amb la sala d’estar.

Utilitzant línies netes i colors simples de blanc i negre, la cuina totalment nova i totalment equipada amb electrodomèstics Miele. S’ha cobert tots els detalls, fins i tot la il·luminació i els contorns del sostre cobreixen l’àrea de treball de la cuina. La cuina té accés directe a la carretera, que té un ampli aparcament al carrer.

El segon pis dóna pas a la zona nocturna. Disposa de 3 dormitoris dobles i 2 dormitoris completament reformats, amb el dormitori principal i el bany privat que comparteixen la meravellosa vista del poble d’Ordino, i les dues habitacions secundàries estan orientades gairebé cap al sud i envaïdes per la llum natural a tot el territori. El dormitori principal té un balcó privat i totes les habitacions disposen d’un ampli armari.

El pis superior és un espai obert de múltiples usos. L’oficina, un cuart dormitori , una zona de jocs per a nens i cinema a casa, o qualsevol altra imaginació que us permeti pensar. Aquesta àrea és d’aproximadament 80m², equipada amb finestres de velux amb controls remots. La instal·lació prèvia d’aigües arriba a aquest pis a través de les parets, per tant es podria construir un bany dins d’aquest ampli espai si és necessari.

Aquesta casa està situada en un emplaçament privilegiat, i està en la posició afortunada d’oferir vistes sensacionals i rebre sol directe durant gran part de l’any. Una casa espaiosa ideal, sense el manteniment d’un gran jardí i el benefici d’un comunitat de veïns per cuidar zones comunals.

Una altra característica que separa “La Gonarda” d’altres urbanitzacions de cases adossades és el gimnàs i la zona de relaxació. Dins dels terrenys de la urbanització, es pot trobar una gran piscina coberta, una sauna i un petit gimnàs que és privat i exclusiu per als propietaris d’immobles ubicats dins de La Gonarda.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *