Espectacular i espaiós àtic a La Cortinada

590.000€ €

Description

Tenim l’ocasió de presentar aquesta magnífica propietat situada a La Cortinada, una de les zones més tranquil·les del Principat, a pocs minuts del centre

Aquesta propietat consta de 220 m² molt ben distribuïts en 3 habitacions i 3 banys. Totes les habitacions són exteriors i disposen de grans armaris amb una molt bona capacitat d’emmagatzematge. Els seus banys són complets i amples. La principal característica de la propietat és l’amplitud de la que disposa, incloent els seus sostres alts de fusta en algunes parts de l’habitatge, donant-li un toc rústic de muntanya a la propietat. Per entrar a la propietat disposa d’un ascensor on hi podrà accedir directament a l’àtic.

El gran saló menjador disposa de grans finestrals on la llum serà la seva principal protagonista. Ampli i còmode, on podrà gaudir de reunions familiars i d’amics gràcies al seu increïble espai. Tot seguit, la cuina juga amb un espai envejable, ideal per a aquelles persones que els encanti cuinar. A més, disposa d’una illeta al mig. També disposa de finestres grans, cosa que sempre guanyarà en lluminositat. A l’altra part de la cuina tindrà espai per a disposar d’una taula, suficientment gran. Aquí mateix hi trobarem accés a una terrassa.

La principal característica de la propietat és l’amplitud de la que disposa, incloent els seus sostres alts de fusta en algunes parts de l’habitatge, que donaran una sensació d’espaiositat immillorable. És difícil trobar un àtic d’aquestes característiques i amb tanta lluminositat, i a més amb aquesta perfecte distribució. Els propietaris han sabut tenir cura de tots i cadascun dels racons, per tant no caldria cap reforma per a entrar a viure-hi.

També disposa d’una zona de safareig i una part, suficientment gran, utilitzada com a traster dins la propietat. A més, el preu de la propietat inclou 3 places de pàrquing.

 

 

 

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *