Espaiós i lluminós apartament a Escaldes

470.000€ €

Description

Ideal oportunitat per a aconseguir aquest magnífic apartament de 3 habitacions, a Escaldes, amb una lluminositat envejable

L’espai i la lluminositat són dos punts forts d’aquest bonic apartament de 3 habitacions dobles, situat a la Urbanització de La Plana, a les Escaldes. Situat en un dels veïnats més tranquils d’Escaldes, apartat i a l’hora a prop dels serveis que necessiti, on es beneficiarà de la seva calma per desconectar després d’una agitada vida laboral.

Aquest apartament es distribueix en 3 habitacions i 3 banys (un en suite), totes exteriors i d’una mida considerable amb armaris encastats. Una d’elles la propietat l’ha convertit en despatx però hi podria cabre un llit doble. Els banys són complets i força amplis, característica que destaca d’aquest apartament, l’amplitud.

La cuina, tancada i equipada, està construïda amb un bon espai de feina i disposa d’un racó al final per a posar una taula. Aquí mateix, sense balcó però, disposa d’un gran ventanal on podrà gaudir de la vista panoràmica de l’apartament.

El saló-menjador, ampli i a l’hora comfortable, té unes perfectes vistes panoràmiques del nostre Principat, que li donarà una sensació de proximitat amb l’entorn de la naturalesa i, a més, gaudirà de l’entrada de sol durant el dia, donant-li una lluminositat que molts apartaments “pateixen” d’aquesta carència.

Al passadís mateix hi trobarem un altell amb un gran espai on hi podrà habilitar un bany si ho desitja. Ja sigui per fer-ho com habitació, espai de lleure o per al que vostè consideri convenient, hi disposarà d’aquest espai extra a l’habitatge. El sostre té un gran ventanal on tindrà l’entrada de llum quan hi sigui possible.

La propietat es ven amb una doble plaça de pàrquing, de fàcil accès, i amb un considerable espai on podria posar armaris per emmagatzemar les seves coses.

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *