Espaiós apartament de 2 habitacions a Santa Coloma

285.000€ €

Description

Aquest ampli apartament de 2 dormitoris està situat a Santa Coloma, amb acabats moderns situats dins d’un desenvolupament consolidat, a prop de l’escola andorrana i l’escola espanyola.

Ubicat dins del desenvolupament del Prat de Condal, aquest apartament de 2 dormitoris i dos banys té un espai impressionant de 102m², suficientment gran per a un apartament de 2 dormitoris.

Els propietaris actuals han restaurat l’apartament amb amor per convertir-lo en una residència molt moderna i extremadament còmoda.

El gran dormitori principal té accés a un bany privat i semi obert equipat amb una gran dutxa, i un bany complet amb serveis del segon dormitori doble.

La sala d’estar és molt espaiosa per a apartaments d’aquestes característiques, amb grans finestrals de vidre i una cuina oberta que obre tot l’apartament, convertint-lo en l’apartament ideal per a l’entreteniment.

La cuina és àmplia i té àmplies àrees de treball i, per descomptat, està obert, sempre permet comunicar-se amb les zones d’estar i menjador.

L’apartament es ven amb una plaça d’aparcament i un traster.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *