Casa rústica amb excel·lents vistes

Description

Casa rústica construida sobre un terreny d’uns 270m² ubicat al poble d’ Auvinyà, pertanyent a la vila de St Julià; la vila mes propera a la frontera hispano-andorrana.

Parlem d’un immoble construit sobre dues plantes amb extensió de terreny al voltant de la casa. Aquesta propietat té els acabats totalment de fusta donant així un ambient rústic que invita a gaudir de casa racó de la casa; ja que també ofereix de les millors vistes que es poden trobar al Principat a més de tota la llum natural que hi entra al llarg de tot el dia degut a la seva orientació Oest i al fet d’estar en una ubicació que manca d’estructures arquitectòniques que poguessin obstruir tant la visió com la entrada de llum.

A la planta superior hi podem trobar una cuina d’estil americà molt ben ubicada, un saló amb llar de foc que calenta tota la planta quasi sense necessitat d’encendre cap tipus de calefacció alternativa; també hi podem trobar un segon menjador amb uns grans finestrals que donen a gaudir de les increíbles vistes, a més d’un accés que dóna a una terrassa llarga que a sobre dóna accés a la planta baixa mitjançant unes escales. Seguint en aquesta planta, també hi trobem una de les habitacions i un bany completament equipat.

A la planta inferior hi trobem una de les suites del immoble, aquesta es una habitació doble amb l’accés a un bany complet.

També hi trobem una sala ara per ara utilitzada com a traster i la suite principal, una habitació grandiosa amb accés a la terrassa, unes vistes immillorables i accés privat a una sala de bany considerablement gran.

 

Aquesta propietat rústica es el somni de qualsevol que estigui a la recerca de trobar una casa única, apartada de tots els sorolls i que no deixa d’estar a escassos minuts de tots els serveis necessaris.

Una propietat amb una atracció que poques tenen.

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *