Bonic àtic dúplex a la sempre popular Pleta d’Ordino

595.000€ €

Description

Una fantàstica barreja de rústic i modern en aquesta propietat que ha estat dissenyada internament per impressionar, amb grans espais oberts, dues enormes terrasses i vistes espectaculars.

Aquesta propietat sensacional i àmplia situada a la Peta d’Ordino és una propietat molt rara que es pot descobrir en les seves actuals condicions. Els propietaris d’aquest immoble preciós rústicament, i sovint força foscos, han passat a grans magnituds per assegurar-se que la propietat s’omple de llum amb l’ús intel·ligent de treure parets i l’ús del vidre per donar una fantàstica sensació d’espai i aire.

La planta d’entrada consta de 2 habitacions dobles, un espai d’oficines molt original i una sala d’estar molt gran, amb una gran xemeneia. El saló dóna a una gran terrassa de 20m², que ofereix una vista sobre la molt bonica Pleta, amb els seus habitatges tradicionals de pedra i fusta. Tornant a l’espai d’estar, descobriu una cuina semi tancada que està totalment equipada i la seva zona de menjador contigua.

El pis superior està dissenyat per ser un “Loft” de 60m², que adopta l’espai del tercer dormitori, juntament amb la seva zona de dutxa. L’ús de cortines de teixit i vidre permeten que l’habitació sigui més oberta o menys visible des de la zona d’estar, i s’ha d’afirmar que els tocs moderns com aquest no es troben mai dins d’altres propietats de la Pleta.

Aquest loft es pot convertir en diverses habitacions diferents o en un apartament totalment independent si es requereix. El “loft” té accés a un altre gran balcó de 20m², amb vistes espectaculars sobre Ordino, el més bonic de tots els centres del poble d’Andorra.

Dues places d’aparcament en forma de tàndem i un gran traster completa aquest apartament rústic modern i extremadament atractiu

Compartir la propietat

Share