Assolellat xalet al desitjat poble de Pal

470.000€

Description

Assolellat xalet ubicat al pintoresc barri de SuperPal.

Es tracta d’una propietat de 2 plantes d’uns 90 metres quadrats cadascuna; on en la planta baixa i consta un espaiós saló menjador, un bany de cortesia i una àmplia cuina. Mentre que al pis superior, s’hi troben 3 habitacions dobles amb terrassa; una d’aquestes amb suite, ara per ara en fase de reforma, i una gran sala de bany a compartir entre les dues restants; també s’hi pot trobar una petita sala per a desar els objectes quotidians de la casa.

Orientat tant a la cara est com a la cara oest, aquesta propietat farà que el propietari pugui gaudir sense interrupció de la llum natural del sol al llarg de tot el dia i de la tranquil·litat més absoluta que el poble de Pal ofereix.

Aquesta casa gaudeix d’uns 500 metres quadrats de terreny que envolten el xalet, amb zones de jardí tant al davant com a la part posterior de la casa, aquesta ultima construïda amb aires molt pintorescos.

A més a més, tenim un garatge construït a un dels laterals de la propietat i un traster per a desar tots els estris de jardineria.

Un Xalet amb moltíssim potencial per a qui tingui grans idees a desenvolupar dins d’uns quasi 700 metres quadrats.

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *