Planta baixa al centre de Canillo amb terrassa gran.

€195.000 €

Description

Apartament amb terrassa gran al centre de Canillo i a prop als accessos a les pistes d’esquí.

Aquesta planta baixa amb una enorme terrassa consta de 3 dormitoris al centre de Canillo. És un lloc ideal per a la vida diària amb família, o també, com a inversió d’apartament de vacances per a família i/o amics. Dels 3  dormitoris, el principal té bany complet. A part, hi ha un altre bany complet, l’espai sembla més superior als seus 86m².

Situat en una posició ideal per viure durant tot l’any  molt a prop del centre de Canillo. La propietat té fàcil accés a botigues, restaurants i bars. De la mateixa manera l’accessibilitat per a l’esquí és excel·lent, a poca distància a peu del telecabina de Canillo que dóna pas directe a les pistes de Grandvalira (el domini esquiable més gran dels Pirineus). La ubicació de la propietat és ideal per a inversió d’apartament d’esquí, ja que Canillo és reconegut com l’últim poble important a Andorra abans de passar la frontera amb Andorra/ França, i està totalment equipat amb supermercats, gasolineres, oficines d’administració, i tots els serveis que qualsevol altre poble pot oferir.

El veritable valor afegit d’aquesta propietat és la gran terrassa de 111m² que envolta les tres façanes de la propietat i crea l’espai d’entreteniment exterior ideal per a zona de jugar els nens o per fer barbacoes a l’estiu amb amics. A la terrassa s’accedeix fàcilment a través de grans portes dobles de la sala d’estar i el dormitori principal, que també introdueixen una quantitat generosa de la llum solar natural a la propietat.

Aquesta propietat disposa d’una plaça d’aparcament cobert i també destacar que l’aparcament del comú amb possibilitat de llogar està just davant de la propietat.

Altres propietats de mida i característiques similars sense l’àmplia zona exterior es venen per més de 300 000 a la mateixa zona, aquesta propietat en particular té un preu de venda en 195 000€. Excel·lent relació qualitatpreu, i una gran inversió al poble de Canillo.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *