Apartament luxós de 3 habitacions amb jardí.

€695.000 €

Description

Apartament luxós amb jardí, orientat cara sud i amb vistes exclusives de tota la vall de La Massana.

Aquesta propietat està situada en una zona molt tranquil·la i privada de La Massana. La seva bona orientació proporciona sol durant la major part del dia i unes vistes impressionants sobre la vall. Aquest luxós apartament consta de 3 habitacions dobles molt àmplies;té 3 banys, un dels quals amb molt d’espai; amb dutxa separada i banyera d’hidromassatge doble al costat d’una finestra privada, un lloc ideal per descansar durant les postes de sol.

L’apartament està situat en una de les Urbanitzacions més exclusives d’Andorra, amb la millor orientació i privacitat.

El saló és molt ampli i rep la llum natural des de les finestres panoràmiques, les quals són portes corredisses que donen accés a una terrassa i un jardí amb protecció natural que ofereix privacitat, però no evita la claror ni les vistes a la Massana. El saló té una llar de foc tancada amb convertidor de calor i la seva il·luminació secundària crea un ambient molt íntim i càlid. La cuina és àmplia, amb un munt d’espai per treballar-hi així com molts armaris i rebost per emmagatzemar aliments.

El mercat immobiliari d’Andorra ofereix poques propietats d’aquest calibre, ja que són difícils de trobar. Aquesta propietat és per persones que busquen un estil de vida luxós, còmode i d’alta qualitat dins el país. Malauradament, hi ha pocs complexos moderns que poden oferir les comoditats que aquesta propietat té, per tant, sigui per a ús familiar o individual, o una mirada a les futures inversions al Principat d’Andorra, aquesta casa és la inversió ideal en el mercat actual, ja que ofereix comoditats de prestigi, seguretat i una inversió de futur assegurada.

L’apartament es ven amb dues places d’aparcament, un dels quals és un box tancat i l’altra plaça és coberta però comunitària, supervisada per càmeres de seguretat.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *