Acollidor apartament de 2 habitacions a Ordino

210.000€ €

Description

Perfecte oportunitat per a disposar d’aquest acollidor apartament cara Nord de dues habitacions a Ordino, una de les parròquies més visitades del Principat

Si està buscant un apartament, just a la parròquia d’Ordino, amb dues habitacions no dubti més! Ubicat en una de les parròquies més visitades d’Andorra, disposa de tots el serveis a la vora. En el casc antic podrà gaudir de plaent passejos observant la gran bellesa que desprèn aquesta parròquia. Ideal per a gent que li encanta la tranquil·litat i cuida el seu benestar.

Aquest apartament disposa de 2 àmplies habitacions que comparteixen el bany principal, el qual disposa d’una banyera. A més, hi trobarà un bany de cortesia just a la zona del rebedor. La superfície d’aquest habitatge fa 80 m², cosa que el fa ideal per a parelles o petites famílies que vulguin un apartament d’aquest perfil.

El saló-menjador, amb mobiliari rústic, presum de la seva amplitud convertint el seu espai en una agradable i còmode estada. Les seves finestres donen vista al veïnat, tranquil i apartat de l’enrenou del centre, cosa que no tindrà problema alhora de descansar. Al mateix saló-menjador, hi trobarà una porta de cristall que dóna accés a una terrassa, conectada al saló i a una de les habitacions dobles. Cal esmentar que les dues habitacions disponen de grans armaris encastats amb bona capacitat d’emmagatzematge. També disposa d’un altre armari encastat just davant del rebedor.

La cuina està equipada i té una bona superfície de treball. Fins i tot, disposa d’una taula. Té una finestra la qual li donarà llum durant el dia sense necessitat de fer ús de l’electricitat.

A més, té un perfecte traster amb estanteria just a la vora de la plaça de pàrquing, que també està inclosa.

Aquesta és una opció idònia si vol gaudir de la tranquil·litat i la bellesa d’aquesta parròquia i a no més de 10 minuts del centre del Principat, on hi trobarà els llocs d’oci quan vulgui trencar amb la pau que caracteritza Ordino.

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *