Fantàstica oportunitat a la Massana

€270.000

Description

Aprofiti la fantàstica oportunitat d’adquirir un espaiós apartament de dues habitacions, ubicat en una tranquil·la i solellada zona amb orientació sud que ofereix una oberta vista panoràmica i llum natural al llarg de tot l’any sense importar a quin mes o a quina estació de l’any estiguem.

L’edifici on està ubicat aquest apartament, es reconegut a la Massana per les seves grans i àmplies zones interiors, alguna cosa que sembla que s’ha anat perdent al llarg dels anys.

Ubicat a Sispony, La Massana, aquest apartament té dues habitacions dobles les quals cadascuna comparteix unes increïbles vistes cara sud de la bellesa natural de les muntanyes d’aquesta vall; consta també amb dues sales de bany, una amb bany complet i l’altra amb un plat de dutxa. Aquest apartament ofereix molt espai de magatzematge al llarg de tota la distribució.

Tant la sala d’estar com el menjador, estan alineades amb uns finestrals que deixen passar la calor i la llum natural durant tot l’any, a agrair els freds mesos d’hivern.

Aquesta propietat podria ser el somni de qualsevol inversor amb una mica d’ull per a re moblar o fer una petita remodelació, incrementant considerablement el seu valor ja que el confort i l’espai ja estan disponibles entre aquestes quatre parets.

Aquesta propietat es ven amb una plaça de pàrquing coberta ubicada per sota del mateix edifici; amb accés directe per ascensor.

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *