Acollidor apartament d’estil rústic a les bordes d’ Arinsal

325.000€

Description

Acollidor apartament de dues habitacions situat a la vila d’Arinsal, pocs minuts abans d’un dels enllaços per accedir al domini esquiable de Vallnord. Aquesta propietat forma part d’una de les urbanitzacions més remarcades d’Andorra, construcció moderna però amb estil rústic a partir de pedra i fusta, perfecte tant per a gaudir vora el foc dels dies de neu com per a fer-ho els dies d’estiu amb el clima característic andorrà.

Aquest apartament conté una àmplia habitació doble amb suite completa i un llarg vestidor; també, una habitació individual amb vestidor de portes corredisses.

La cuina és individual i està totalment equipada amb tot el mobiliari necessari per a la vida moderna, i separada de la sala d’estar. La sala d’estar ofereix molt d’espai i un gran nombre de finestres des de les quals es pot observar tant l’ambient alpí com el riu que passa pel costat de l’apartament.  Hi destaca una fabulosa llar de foc construïda a la pedra, típic de les bordes de muntanya; a més, ofereix una àmplia terrassa perfecta per a relaxar-se amb el bon temps de l’estiu.

L àrea local on està situada la urbanització està plena d’activitats diferents com ara bars, restaurants, botigues, vida nocturna, ski resorts… oberts i disponibles la majoria de dies de l’any.

Aquesta urbanització d’apartaments, ofereix un complex amb piscina, health club, àrees socials i gimnàs; exclusiu per a propietaris.

L’apartament inclou una plaça de pàrquing coberta tot i que hi ha un ampli espai als carrers de la urbanització per si s’ha d’estacionar un segon vehicle.

 

 

 

 

Compartir la propietat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *